Wie zijn wij

Onze expertise

Wij zijn Kei Uitzendbureau

Kei Uitzendbureau is een lokaal georiënteerd uitzendbureau met meer dan 15 jaar ervaring in de uitzendbranche. Wij zijn een sterke speler in de regio Utrecht, Gelderland en Flevoland.
 
Onze intercedenten zijn gediplomeerde medewerkers in de uitzendbranche. Communicatie en samenwerking is onze kracht. Zowel met de klanten als met elkaar. Kei Uitzendbureau heeft een open en platte bedrijfscultuur. Wij zijn met drie vestigingen in Amersfoort, Harderwijk en Apeldoorn de regionale leverancier van tijdelijke en vaste krachten, waarbij de wensen en eisen van de opdrachtgever en de uitzendkracht centraal staan. De drie vestigingen verbinden de drie belangrijkste provincies Utrecht, Gelderland en Flevoland, waar wij inmiddels een duurzaam netwerk met onze opdrachtgevers hebben opgebouwd. Wij zijn onder andere werkzaam voor verschillende werkgebieden als horeca, ICT, administratief, groenvoorziening, industrieel, operator en techniek.

Onze kerndiensten bestaan uit: Uitzenden, Detacheren en Werving & Selectie. Wij zijn specialist in operators en oproepkrachten. Sinds 2015 zijn wij lid geworden van de NBBU en Kei Uitzendbureau voldoet aan de normen zoals vastgelegd in NEN 4400-1 en is opgenomen in het Register Normering Arbeid.

Meer weten over Kei Uitzendbureau? Neem gerust contact met ons op.

WhatsApp: 033 - 711 0600