Werving en selectie

Onze expertise

Werving en selectie

Bij werving en selectie geeft u Kei Uitzendbureau de opdracht om op zoek te gaan naar vast personeel voor uw organisatie.

Nadat wij samen met u een organisatie- en functieprofiel hebben opgesteld, gaan wij vanuit ons netwerk en onze database op zoek naar een geschikte kandidaat.

U geeft de werving-en-selectieprocedure uit handen en u ontvangt van Kei Uitzendbureau na de afgesproken periode een aantal profielen van kandidaten die wij geselecteerd hebben. Voordat wij onze kandidaten aanbieden, zijn zij allen gescreend, zijn de diploma’s gecheckt en hebben wij het internetprofiel bekeken.

Wanneer uw organisatie onze kandidaat een contract aanbiedt, dan brengt Kei Uitzendbureau een werving-en-selectiefee in rekening. Een gedeelte wordt in rekening gebracht bij de start van de werkzaamheden en het restant na de eventuele proeftijd.

Meer weten over werving en selectie?
Dit is slechts een beknopte beschrijving van wat werving en selectie inhoudt. Om precies te weten wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u een afspraak met onze specialist inplannen. Ons werving-en-selectiebureau is gevestigd in Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk. 

Vraag een offerte aan
Personeel gezocht
Plaats een vacature
Neem contact met ons op
WhatsApp: 033 - 711 0600