Kei Uitzendbureau Apeldoorn

Kei Uitzendbureau Apeldoorn

Op zoek naar een uitzendbureau in Apeldoorn met kennis van zaken en de regionale banenmarkt? Kei Uitzendbureau helpt bij het vinden van uw droombaan of die langgezochte medewerker. Sinds oktober 2016 is Kei Uitzendbureau gevestigd in Apeldoorn in het bedrijfsverzamelgebouw Loolaan. Wij helpen bij het vinden van uw droombaan of die langgezochte medewerker.

Doe wat je zegt is het motto van ons enthousiaste team. De no – nonsens mentaliteit, ook hier gecombineerd met inhoudelijke kennis, maakt dat wij een sterke lokale speler zijn in Apeldoorn en omgeving.

Voor werkgevers op zoek naar personeel
Bedrijven kunnen hier terecht voor alle vragen rondom invulling van hun vacatures. Wij beschikken over een CV-database met meer dan 4.000 kandidaten. Bekijk hier de uitgelichte profielen. Van administratief medewerker tot mechanisch operator. Staat uw gewenste profiel er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Werkzoekende of sollicitant?
Ook werkzoekenden weten dat er tijd en aandacht voor hen is. Onze dames gaan samen met op zoek naar een geschikte werkplek of droombaan. Beide dames zijn geboren en getogen en werkzaam geweest in Apeldoorn en hebben zo een breed netwerk weten op te bouwen. Vind hier uw nieuwe uitdaging! Bekijk onze vacatures

Meer weten? Neem contact met ons op of kom langs aan de Loolaan 37.

Wij zijn ook gevestigd in Amersfoort en Harderwijk.


          

Vestiging Apeldoorn

Business Center Loolaan
Loolaan 37, 7314 AB Apeldoorn
Tel: 055 - 2049309

Bekijk hier onze uitzendbureau website
Bekijk hier onze payroll website
Bekijk hier onze factoring website