Kei Uitzendbureau Apeldoorn

Kei Uitzendbureau Apeldoorn

Op zoek naar een uitzendbureau in Apeldoorn met kennis van zaken en de regionale banenmarkt? Kei Uitzendbureau helpt bij het vinden van uw droombaan of die langgezochte medewerker. Sinds oktober 2016 heeft Kei Uitzendbureau een vestiging in Apeldoorn. U kunt ons vinden op Kanaalstraat 204. Wij helpen bij het vinden van uw droombaan of die langgezochte medewerker.

Doe wat je zegt is het motto van ons enthousiaste team. De no–nonsens mentaliteit, ook hier gecombineerd met inhoudelijke kennis, maakt dat wij een sterke lokale speler zijn in Apeldoorn en omgeving.

Voor werkgevers op zoek naar personeel
Bedrijven kunnen hier terecht voor alle vragen rondom invulling van hun vacatures. Wij beschikken over een CV-database met meer dan 4.000 kandidaten. Bekijk hier de uitgelichte profielen. Van administratief medewerker tot mechanisch operator. Staat uw gewenste profiel er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Werkzoekende of sollicitant?
Ook werkzoekenden weten dat er tijd en aandacht voor hen is. Onze dames gaan samen met u op zoek naar een geschikte werkplek of droombaan. Vind hier uw nieuwe uitdaging! Bekijk onze vacatures

Meer weten? Neem contact met ons op of kom langs aan de Kanaalstraat 204.

Wij zijn ook gevestigd in Amersfoort en Harderwijk.Verzenden

Bij het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met het privacy statement
          

Kanaalstraat 204
7311 MV Apeldoorn

Tel: 055 - 2049309

Vestiging Apeldoorn

Bekijk hier onze uitzendbureau website
Bekijk hier onze payroll website
Bekijk hier onze factoring website
WhatsApp: 033 - 711 0600