Payrolling

Onze expertise

Het gemak van payrolling

Kei Uitzendbureau is een payrollbedrijf gevestigd in Amersfoort en Harderwijk. Wij bieden voor u de juiste oplossing wanneer u de selectie van personeel graag in eigen hand houdt, zonder de bijbehorende risico’s en administratieve verplichtingen. Payroll is een flexibele oplossing voor werkgever maar wellicht ook interessant voor de freelancer die met doorbetaling bij ziekte en recht op en WW uitkering, toch de vrijheid van zelfstandig ondernemen behoudt.

Met payroll zorg en werk uit handen
Als u gebruikmaakt van de payrollformule van Kei Uitzendbureau dan worden vrijwel alle zorgen en werkzaamheden uit handen genomen die komen kijken bij het verlonen van personeel. Denkt u maar aan het opmaken van arbeidsovereenkomsten, meldingen van uitvoeringsinstellingen en verzekeraars en de maandelijkse verwerking van de gewerkte uren en loonbelastingen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om geen enkel ziekte risico te lopen er worden enkel gewerkte uren in rekening gebracht.

Zo werkt Payroll
Als u gebruik maakt van het payrollconcept, neemt u zelf de werving en selectie van het personeel voor rekening, waarna de werknemer bij Kei Uitzendbureau op de loonlijst komt.  In veel gevallen kan het voor u aantrekkelijk zijn om uw medewerkers bij ons onder te brengen op basis van uitzending of op basis van detachering.  De payrollmedewerkers worden verloond volgens uw eigen CAO of arbeidsvoorwaarden.

Geen risico
Zoals u weet geeft de Wet Flexibiliteit en Zekerheid  (tijdelijke) werknemers na verloop recht op een vast arbeidscontract bij hun werkgever.  Daarnaast heeft de Wet Poortwachter het financiële risico bij (langdurig) arbeidsongeschiktheid van werknemers vergroot. Als u gebruik maakt van het payrollconcept heeft u met al deze risico’s niets te maken en kunt u zich volledig richten op uw kernactiviteiten. Het  financiële risico van ziekte ligt voor een gedeelte of volledig bij Kei Uitzendbureau.

Meer weten over Payroll?
Dit is slechts een beknopte omschrijving van ons payrollconcept. Binnen dit concept kunt u verschillende keuzes maken t.a.v. onder andere ziekterisico. Om precies te weten welke vorm het beste bij uw organisatie past kunt u een afspraak met onze specialist inplannen. Of loop gerust binnen in een van onze vestigingen in Amersfoort of Harderwijk.

 

WhatsApp: 033 - 711 0600