Poolmanagement

Ik ben werkgever Ik wil werken op oproeppasis

Poolmanagement: werk op oproepbasis

Met poolmanagement van Kei Uitzendbureau heeft u een grote pool oproepkrachten waarmee u altijd zeker bent van een optimale personeelsbezetting tegen de laagst mogelijke kosten. Ideaal als u werknemers op oproepbasis wenst.

Geen overuren en leegloopuren, geen minimale afname, geen rechtsvermoeden van een arbeidsovereenkomst, maar wel precies voldoende medewerkers tijdens uw piekmomenten. Poolmanagement is werk op oproepbasis. Kei Uitzendbureau regelt niet alleen werknemers op oproepbasis, maar desgewenst ook de complete inroostering van en communicatie met uw oproepkracht en verzorgt een foutloze salarisverwerking. Dagelijks zijn onze poolmedewerkers bij verschillende opdrachtgevers aan het werk.

Doordat Kei Uitzendbureau een grote continuïteit heeft aan oproepwerk, hebben wij een vaste kern aan poolmedewerkers die wij bij u kunnen inzetten.

Waarom poolmanagement via Kei Uitzendbureau?

  • Op elk moment beschikt u over de juiste hoeveelheid medewerkers
  • Minder verloop van personeel
  • Meer kwaliteit en betrokkenheid

Ga voor zekerheid met poolmanagement van Kei Uitzendbureau. Neem contact met ons op.

Bekijk hier de oproeppool ()

Vraag een offerte aan
Personeel gezocht
Plaats een vacature
Neem contact met ons op

Bent u een werknemer en bent u geïnteresseerd in werk op oproepbasis?

Wij bieden binnen onze oproeppool dagelijks werkzaamheden aan waar je op ingepland kan worden. De geboden werkzaamheden zijn o.a. inpakwerk, ontruimen, orderpicking, labelaars, data entry, bediening, spoelkeuken, catering, verhuizers en schoonmaak. Ben jij een of meerdere dagen per week inzetbaar? Vul dan onderstaande gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te spreken. 

Inschrijven voor de oproeppool:


Typ hieronder je beschikbaarheid.
Wees zo specifiek mogelijk.

Verzenden

Door het versturen van dit formulier, ga je akkoord met ons privacy statement

WhatsApp: 033 - 711 0600