Opleidingen

Opleidingen

Kei Uitzendbureau organiseert trainingen, cursussen, en opleidingen in diverse branches en vakgebieden.

Als je op dit moment al via Kei Uitzendbureau werkt, kun je een opleiding volgen om je verder te ontwikkelen in je vakgebied. Maar ook als je nog niet via ons werkt, zijn er mogelijkheden om een training te volgen. Onze intercedenten kunnen samen met jou tot een opleidingsplan komen, wanneer je interesse hebt vraag dan naar de mogelijkheden. Verder geven wij trainingen en cursussen waarvoor je je kunt inschrijven. Deze trainingen of cursussen zijn er op gericht om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Overzichten trainingen en cursussen waarop iedereen zich kan inschrijven:

Cursus Curriculum Vitae maken

Uw curriculum vitae (cv) is het eerste waar een werkgever naar kijkt. Die neemt daar gemiddeld 9 seconden de tijd voor. Het is dus belangrijk om in die korte tijd indruk te maken met uw cv, zodat u wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Wilt u uw CV laten checken of samen met onze intercedent een CV maken dan kunt u zich hiervoor aanmelden.

Aanmelden cursus CV maken

Informatieavond - Solliciteren via het uitzendbureau

Waarom wordt de ene kandidaat wel uitgenodigd voor een gesprek of intake op het uitzendbureau en lukt het u niet? Wanneer u zich dit afvraagt dan is een informatieavond over recruitment wellicht iets voor u. Onze intercedenten vertellen waar zij op letten bij het screenen van een CV, Waarom zij de een wel en de ander niet uitnodigen voor een intakegesprek/sollicitatiegesprek.

Aanmelden informatieavond solliciteren via het uitzendbureau

Opleidingsgesprek

Jij werkt op dit moment via Kei Uitzendbureau en je wilt graag een gesprek om de mogelijkheid te bespreken om je verder te ontwikkelen  in je vakgebied.

Aanmelden opleidingsgesprek

Verstuur

Bij het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met het privacy statement

Meld u aan als procesoperator
Meld u aan voor de vacature alert
Meld u aan voor onze oproeppool
Neem contact met ons op
WhatsApp: 033 - 711 0600