Scholingsvoucher

Overzicht

Opleiden van uitzendkrachten

17 03 2016 - Opleiden van uitzendkrachten iedere organisatie heeft er baat bij:  Goede werknemers die aansluiten bij het bedrijf en voor langere tijd inzetbaar zijn. Kei Uitzendbureau biedt uitzendkrachten opleidingen aan om breder ingezet te kunnen worden en meer garantie hebben op een nieuwe baan. 

Kei Uitzendbureau staat in het teken van Duurzame Inzetbaarheid. Dit betekent onder andere dat uitzendkrachten in aanmerking kunnen komen voor een opleiding die past binnen de organisatie waar zij werkzaam zijn. Door een opleiding te volgen bestaat de mogelijkheid om breder en voor langere tijd inzetbaar te zijn. Kei Uitzendbureau werkt onder andere samen met STOOF (STichting Opleiding en Ontwikkeling Flexbranche) om opleidingen aan te bieden. De uitzendkracht kan bij Kei Uitzendbureau aangeven in aanmerking te willen komen voor een opleiding.  Maar ook de werkgever kan via het uitzendbureau een beroep doen op een opleiding, om deze aan te bieden aan de uitzendkracht. Kei Uitzendbureau heeft al aan een aantal uitzendkrachten een scholingsvoucher mogen overhandigen. 

     

        

        

Voor uitzendkrachten die in aanmerking komen voor een nieuwe opleiding, organiseert Kei Uitzendbureau ook opleidingsgesprekken. Tijdens deze gesprekken wordt samen gekeken naar de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in je vakgebied. 

Ook biedt Kei Uitzendbureau sollicitanten hulp bij het opstellen van het cv. Een cv is het eerste waar een werkgever naar kijkt. Die neemt daar gemiddeld 9 seconden de tijd voor.  Het is dus belangrijk om in korte tijd indruk te maken met het cv. Kei Uitzendbureau helpt de kansen te vergroten voor werkzoekenden en het bevorderen van het vinden van een nieuwe baan. 

Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie.

WhatsApp: 033 - 711 0600