Digitaal ondertekenen

Overzicht

Vanaf vandaag mogelijk: Digitaal ondertekenen

24-10-2017- Vanaf vandaag kunnen onze flexwerkers documenten digitaal ondertekenen in de Flexwrapp app op hun mobiele telefoon (Android en iOS).

Hoe werkt het?

Wanneer je voor Kei Uitzendbureau werkt heb je een uitnodiging ontvangen om de Flexwrapp (app) te downloaden. Wanneer er voor jou een document klaar staat voor ondertekening dan ontvang je een pushbericht. Je kunt het document inzien, eventueel invullen, controleren en ondertekenen.

Wanneer je voor het eerst via Kei Uitzendbureau gaat werken dan ontvang je direct per email een uitnodiging voor de Flexwrapp met hierin een activeringslink. Wij kunnen nu de hele administratie op afstand met je regelen. Je hoeft niet meer langs het uitzendbureau te komen om je papieren en contract te tekenen maar je kunt het op ieder door jouw gewenst moment regelen.

Door met de Flexwrapp te werken en onze gehele documentenproces digitaal te verwerken creëert Kei Uitzendbureau grote tijdwinst en verbeteren wij onze serviceverlening richting onze flexwerkers. Tevens kunnen wij hierdoor op inleenverzoeken nog sneller schakelen en reageren. Daarnaast hoeft er veel minder uitgeprint te worden en ontlasten wij hierdoor het milieu.

WhatsApp: 033 - 711 0600