Vacatures in Amersfoort

Kei Uitzendbureau is te vinden in Amersfoort. Je vindt hier een groot aanbod van vacatures in Amersfoort en directe omgeving zoals Leusden, Soest, Nijkerk, Spakenburg en Woudenberg.

Werken in Amersfoort

Amersfoort is een middelgrote stad in het midden van het land. Door de gunstige ligging hebben veel bedrijven zich hier gevestigd. Kei Uitzendbureau heeft een groot netwerk vaste relaties die al ruim 10 jaar hun vacatures uitzetten bij het lokale uitzendbureau van Amersfoort. Onze relaties kennen onze grote database aan werkzoekenden. Als geen ander kent Kei Uitzendbureau de lokale markt. Zij staan dagelijks in contact met bedrijven en werkzoekenden en gaan tot het uiterste voor de juiste match tussen werkzoekenden en bedrijven in de omgeving. 

Vacatures in Amersfoort.

Je zoekt een fulltime baan, een parttime baan, vakantiewerk of tijdelijk werk dan ben je bij Kei Uitzendbureau in goede handen. Je kunt bij ons op de vestiging aan de Leusderweg binnenlopen of bellen (033 7110600) voor een afspraak. Onze Intercedenten gaan samen met jou op zoek naar een passende baan. Zij brengen je kwaliteiten in kaart en kijken naar je competentie en ambitie.  Soms biedt een specifieke opleiding tot meer kansen op de arbeidsmarkt, Kei Uitzendbureau investeert hier graag in. 

Wij bemiddelen in Administratieve banen, logistieke banen en productiewerk. Deze banen hebben wij op HBO, MBO en LBO niveau. Naast deze vacatures hebben wij ook veel werk waar geen specifieke opleiding voor nodig is maar waar het op werkmentaliteit aankomt. Wil jij graag opnieuw aan de slag maar je weet niet precies wat bij je past, dan ben je bij ons van harte welkom voor advies. 

Flexwerk in Amersfoort.

U heeft een vacature maar nog niet de  juiste kandidaat? Kei Uitzendbureau heeft een grote database van werkzoekenden die allemaal uit de omgeving van Amersfoort komen. U kunt direct onze nieuwste inschrijvingen zien door u aan te melden voor onze <personeelsalert>. U ontvangt dan werkzoekenden of arbeidskrachten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging direct in uw mailbox. Natuurlijk komen onze Intercedenten ook graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen om daarna op zoek te gaan naar de juiste match voor uw bedrijf. 

Kei Uitzendbureau verzorgt ook de payroll voor een groot aantal lokale ondernemers. Deze ondernemers vinden het belangrijk dat hun personeelsleden voor al hun vragen op onze vestiging kunnen binnenlopen. 

Naast uitzenden en payroll kunt u bij Kei Uitzendbureau ook terecht voor detachering, werving en selectie en loonadministratie. 

Ons team in Amersfoort

Vakgebied

VestigingPlaatsenFulltime / ParttimeDienstverband

SorterenWhatsApp: 033 - 711 0600